my skateboard idol:tony hawk

Posted: December 16, 2012 in all post

tony
haha .. sejak aku da dapat drop ramps yang besar aku rase macam nak jadi macam dia ni .. ye. pemain vert ramp.bila aku da pro .. aku nk menyertai x games kat shanghai . mesti gempakkan bila aku datat rase untuk bermain dekat vert ramps x games .. tapi sebelum tu aku akan pastikan yang aku da betul betul sedi untuk maen kat situ ..yelah.. kalo aku tak sedia nak wat macam mana .. sorry he kalo ni tak bagi korang maklumat ..aku tulis post ni sebab aku nk kongsi ngan korang idola aku dalam permainnan skateboard .. harap korang tak marah .. sorry ok ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s